Image
H&Z kermis overzicht

Nieuwe website gelanceerd voor de Herenstraat en zijstraten!

De Herenstraat en de omliggende zijstraten zijn een bruisend deel van de stad, vol met lokale winkels en bedrijven die al jarenlang een belangrijke rol spelen in de gemeenschap. Om deze bedrijven te ondersteunen en de verbinding tussen hen en de lokale gemeenschap te versterken, is er nu een nieuwe website gelanceerd.

 

De nieuwe website biedt een overzicht van alle lokale bedrijven in de Herenstraat en omliggende zijstraten, inclusief informatie over hun producten, diensten en openingstijden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, een cadeau voor een vriend of gewoon een lekkere lunch, op de website vindt je alles wat je nodig hebt om je volgende aankoop lokaal te doen.

 

Daarnaast biedt de website ook handige informatie over lokale evenementen en activiteiten in de Herenstraat en de omliggende zijstraten. Van straatfestivals en markten tot kunsttentoonstellingen en muziekoptredens, er is altijd wel iets te doen in dit bruisende deel van de stad.

 

"We zijn ontzettend trots op de lancering van deze website en hopen dat het een belangrijke bijdrage zal leveren aan de lokale gemeenschap," aldus de initiatiefnemers. "We hopen dat deze website niet alleen de lokale bedrijven zal ondersteunen, maar ook de gemeenschap zal helpen om zich meer verbonden te voelen met de buurt en de mensen die er wonen en werken."

 

De nieuwe website is nu live en iedereen is uitgenodigd om deze te bezoeken. Neem een kijkje, ontdek nieuwe lokale bedrijven en laat je verrassen door de vele evenementen en activiteiten die er te vinden zijn. Samen kunnen we de Herenstraat en de omliggende zijstraten een nog betere plek maken om te wonen, werken en winkelen!