Image
h en z

Wijziging in het programma voor Herenstraat en zijstraten Kermis

De jaarlijkse Herenstraat en zijstraten Kermis staat weer voor de deur en belooft een weekend vol amusement en plezier voor jong en oud. Echter, de organisatie heeft recent enkele wijzigingen in het programma aangekondigd, waardoor bezoekers kunnen genieten van nog meer diverse en boeiende optredens.

 

Op vrijdagavond zal de kermis worden geopend met een spetterend evenement van 19:00 uur tot 20:30 uur.

De veelbelovende opening wordt verzorgd door Danny Kerkhofsen en Lou Muzzillo, die het publiek zullen trakteren op een onvergetelijke ervaring.

Opvallend is de verschuiving van het optreden van Cliff Willy & zijn Podiumboys, dat oorspronkelijk gepland stond voor zaterdag. Zij zullen nu al op vrijdagavond tussen 21:00 uur en 22:15 uur het podium betreden met hun aanstekelijke muziek.

 

Direct na Cliff Willy & zijn Podiumboys, kunnen de bezoekers van 22:30 uur tot 23:45 uur genieten van de energieke optredens van Luigi en Dj Melcata, die de sfeer tot ongekende hoogten zullen brengen.

 

Als kers op de taart zal Joe Hardy de vrijdagavond afsluiten met zijn indrukwekkende muzikale talenten, vanaf middernacht tot 01:00 uur.

Op zaterdagavond start de muzikale beleving om 19:30 uur met het optreden van Zita Paulussen, die het publiek zal betoveren met haar betoverende stem.Het geplande optreden van Cliff Willy & zijn Podiumboys is nu vervangen door Zotgedraaid.

Van 21:00 uur tot 22:30 uur zullen zij het publiek vermaken met hun aanstekelijke deuntjes.

 

Als hoogtepunt van de zaterdagavond zal de band Moedertaal het podium betreden van 23:30 uur tot 01:00 uur, met een spetterend optreden dat het publiek in vervoering zal brengen.